torsdag 9. juni 2011

Om å snu ryggen til...

Man gir da tydelig signal om at dette er et menneske jeg ikke ønsker å ha noe med å gjøre.
Her om dagen fikk jeg føle på å bli snudd ryggen til - eller rettere sagt rompa! Gjentatte forsøk på å fange en fluevariant på noen blomster, endte med at jeg fikk flere bilder av rompa!7 kommentarer:

 1. He he artig, jeg trodde først dette var et innlegg av langt alvorligere karakter ;) Men bildene ble jo bra da! Likte spesielt godt det nederste!

  SvarSlett
 2. Takk, takk Lene :) He he, var litt meningen med humor bak overskriften ;) Jeg synes bildene ble fine, på tross av den noe avvisende holdningen til fluene ;))

  SvarSlett
 3. Hehe - kjenner meg igjen i det! Har nok mange bilder av sånne romper ja! Men bildene ble jo nydelige - lekkert med det duse, det første ble min favoritt!

  SvarSlett
 4. Lekre bilder ble det iallefall, selv om baken er nærmest kamera :-) Vet du, jeg har hørt at flere av disse fantastiske bildene med fluer på som man ser på nett ikke er helt virkelige - mange bruker døde fluer. Jeg vet ikke helt om det er sant, eller om noen fortalte meg som nybegynner med kamera en skrøne, men det er jo helt klart mye lettere hvis flua ikke beveger seg :-) Ha en fin helg!

  SvarSlett
 5. Tusen takk dere :)
  Valkyrien: Min favoritt er også det første, tror det er fordi jeg er så glad i lilla, å det er litt lilla i bakgrunnen.
  Leonora: Hmmm kanskje det ja, det er iallefall vanskelig til å få tatt blde av de som lever, men jeg foretrekker nok den "levende" varianten - på tross av at det blir med rompa til :)
  God helg!

  SvarSlett
 6. Nr. 1 her også. :)

  Jeg kjenner til den følelsen at "kan du ikke bare snu deg og stå stille". ;)

  SvarSlett
 7. Du, bak eller fram på flugan spelar ingen roll...huvudsaken är att bilderna förmedlar något...skönhet, känsla och humor!

  SvarSlett

Jeg synes det er veldig hyggelig om du legger igjen noen ord:)