søndag 24. juli 2011

Ord blir fattig...

Jeg føler meg sterkt preget av det som har foregått i landet vårt de siste dagene. Jeg kjenner på klumpen i halsen og tårene som triller. Så vidt jeg vet, kjenner jeg ingen av de som er blitt rammet direkte av denne katastrofen, men sjansen er dog stor for at jeg kjenner noen som kjenner. På tross av dette føler jeg en stor sorg, å jeg klarer ikke å forestille meg hva de pårørende og de overlevende har gått og fortsatt går igjennom, for ikke å snakke om ofrene som måtte bøte med livet.

Mine tanker går til alle de berørte og deres nærmeste.
Dette er ufattelig trist.

Denne fjæren falt i dag av "englevingene" jeg har hengende på soverommet mitt, jeg synes den er et godt symbol på det vakre, som i samholdet Norge utviser nå, mot det mørke destruktive vi har vært vitne til...

Ta vare på hverandre.

Beate

I do not know anyone who is affected by the tragedy in Norway but I nonetheless feel a great sadness. I can not imagine how the families and young people are experiencing this...

This feather fell off the "angel's wing" that hangs in my bedroom, I think it is a beautiful symbol of the unity that Norway show today - in contrast to the dark and destructive action we have witnessed.

Take care of each otherBeate


4 kommentarer:

 1. Det er en veldig trist tid for landet vårt. Vanskelig å ta inn egentlig hva som har skjedd. Og vanskelig å fatte hva disse stakkars ungdommene har gjennomgått. Avskyelige handlinger.
  Et vakkert bilde som hyllest.

  SvarSlett
 2. Jeg er trist, finner ikke ord som kan beskrive det. Samtidig er jeg er stolt over måten vi takler slike tragedier, at vi står sammen sterkere enn noen gang- I stedet for å hate og søke hevn, velger vi å stå vise omsorg, fellesskap og kjærlighet for hverandre- det var ikke dette Anders Breivik ønsket.

  Vakkert bilde til minne for de berørte!

  SvarSlett
 3. Det er veldig trist og sjokkerende, det som har hendt!

  Jeg sender gode tanker til deg og alle dere andre! :)

  Jeg ble nettopp en "følger" av den fine bloggen din. :)

  SvarSlett
 4. Fint Beate...både i text och bild.

  Jag gråter med er!

  Solskenshälsningar.

  SvarSlett

Jeg synes det er veldig hyggelig om du legger igjen noen ord:)