lørdag 8. oktober 2011

Bytteparty!

I vår ungdom når økonomien var stram hadde vi venninnene bytteparty. Det vil si vi bragte til torgs de klærne vi ikke lenger brukte, enten fordi de var "brukt opp", for små/store eller rett og slett var resultat av bomkjøp alá; "Den så så fin ut på henger'n!"

Jeg bestemte meg for å blåse liv i den gamle tradisjonen og inviterte på ost, kjeks og klesbytte!

Vi var 4 jenter og flere søppelsekker med klær. (Det holder med fire personer, MYE klær, prøving og "kniving" om godbitene blir fort kaos om man er flere;) ) Speilet fra gangen ble båret opp i stua og gardinene trukket for... Så var det bare å kaste seg uti det.

PS: Det er en stor fordel om man kjenner hverandre godt, det er ikke alltid like kult å tasse rundt i undertøy, eller presentere sine avlagte klær (som man selvfølgelig har sett seg blind på og føler er bare "søppel" - det er FEIL!!)

Restene - for de blir det jo også en god del av - leveres til Frelsesarmeen.


Altså; Man får ryddet i skapet sitt, får nye klær, har det hyggelig med gode venner OG bidrar til Frelsesarmeens arbeid :) VINN - VINN situasjon med andre ord!

Ha en strålende lørdag!

~ Beate ~4 girlfriends and lots of clothes we no longer use. We give away what we do not use any more and get something new in return. Good in every wayThe rest we deliver to charity. 


Have a great Saturday! 


~Beate ~1 kommentarer:

  1. Genialt !! vi er også en del venninner men noen av oss har "vokst" fra de andre ; ))

    ha en fin helg : )

    SvarSlett

Jeg synes det er veldig hyggelig om du legger igjen noen ord:)