fredag 2. mars 2012

Fraflyttet!

De som har fulgt meg en stund vet at jeg føler dragning til disse gamle fraflyttede husene. Ikke bare får jeg lyst til å ta huset for meg og pusse opp, men jeg blir også fryktelig nysgjerrig på alt som har foregått i dette huset. Hvem hang opp disse gardinene, hvem har sittet på denne trappen...
...jeg undres...

I love these old houses, and they make me curious:
Who chose these curtains, who has been sitting on these steps with a cup of coffee...
...I wonder...

Beate


7 kommentarer:

 1. Hei Beate!

  Er innom for å fortelle deg at jeg har gitt deg en Liebster Award i kveld. Du har en nydelig blogg med fantastiske bilder!

  Finfin lørdagskveld til deg.

  Klem Hege

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder. Kjører forbi noen fraflyttede plasser på vei til hytta og tenker at man skulle startet pensjonat, kafe og interiørbutikk der. Det får nok bli med drømmene... Følger deg gjerne videre.

  SvarSlett
 3. Flotte bilder og ikke minst flott motiv! Jeg kan gjerne flytte inn der!

  Og det er så du sier, spennende med historiene bak slike steder..

  SvarSlett
 4. Så fint motiv.. er noe særegent over slike steder :)

  Ja, det er stor sannsynlighet for at vi ikke satt så langt fra hverandre da.. Jeg satt sammen med to andre jenter (damer ;)), Hadde vært hyggelig å hilst på deg :)

  Hva likte du best da?

  Klem

  SvarSlett
 5. nydelige bilder av et nydelig hus !!

  vi er mange som har det slik.. pleier mange ganger bare sette med inn til en slik husvegg.. se utover landskapet ogtenke på de som har bodd der.. ender alltid opp med samme sprøsrmål.. hvorfor er det ingen som tar vare på huset lengere ? hvor dro de ? er alle borte ?

  ha en fin dag

  SvarSlett
 6. Fantastiske bilder, gøy å finne veien inn hit!! Tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg, veldig stas ;) Stor klem Birgitte

  SvarSlett

Jeg synes det er veldig hyggelig om du legger igjen noen ord:)