fredag 12. desember 2014

| JULEGAVETIPS: GAVEKORT |

12 dager igjen. 
Vi passerer snart 3. advent og da er vi såpass nærme jul at det begynner å haste litt med julegavene. Spesielt om de skal fraktes med post.

Jeg tilbyr gavekort i forskjellige varianter, også av den typen som beløpet ikke vises - det kan jo hende du vil at det skal være hemmelig;)

Tenk så hyggelig å gi en julegave til hele familien i form av en familiefotografering. Ikke bare sitter man igjen med verdifulle minner i form av bilder, men det er også en utrolig hyggelig familieaktivitet som både små og store setter pris på. Jeg gjør alt jeg kan for at familiefotografering skal være så hyggelig som mulig for alle sammen.

Eller hva med å gi en boudoirfotografering til kjæresten til jul? Hun vil da oppleve å bli overlatt til en profesjonell makeupartist som ordner hår og sminke og deretter tar vi bilder i et avslappende miljø. I etterkant sitter hun (og du;)) igjen med et lekkert lite album, med de aller beste bildene. Garantert en dag hun sent vil glemme:)

Eller kanskje en ettårsfotografering til søster og tantebarn hadde vært noe?
Dette er gaver som vil glede i mange, mange år!

Trykk HER for inspirasjon til innhold på gavekortet, samt priser

Også kan du selvfølgelig velge å kjøpe et tradisjonelt gavekort, som sier hvem det er til, og hvor mye det er verdt.

Siste frist for å bestille gavekort som skal sendes i posten med garantert levering før jul er

MANDAG 15/12-14

Husk å skriv hva du vil gavekortet skal være verdt i kroner og øre og om du ønsker at det skal inneholde noe konkret tekst. 
I tillegg må du legge ved ditt fulle navn og fakturaadresse. Ha en fortsatt fin førjulstid!

//BEATE 


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg synes det er veldig hyggelig om du legger igjen noen ord:)