onsdag 12. mars 2014

Nye kurs!


Sola skinner og vi har påske, 17. mai og sommerferien foran oss. Da er det vel også mange som blåser støv av kamera, som kanskje var fremme en liten tur til jul?! ;)

Nå har du anledning til å lære deg litt mer om hvordan du kan bruke kameraet ditt, komponere bilder og etterbehandle de. I tillegg har du mulighet til å henge deg med sammen med andre med kamera, for å øve ute i praksis.

Høres det fristende ut?

Jeg holder kurs for deg som ønsker å ta flere bilder og vite litt mer om hvordan kameraet fungerer.

Det vil være 3 typer kurs. Du kan velge om du vil melde deg på individuelle kurs, eller velge pakke med alle 3 kursene.

Du trenger ikke å ha mye erfaring fra før, men du må ha en interesse for å lære litt mer om hvordan du bruker kamera ditt. Du må ha et kamera som kan stilles inn manuelt for at Modul I kurset skal være noe for deg. På de to andre kursen spiller ikke kameratype noen rolle.

NB: 
Det er begrenset med plasser - max 5 deltagere pr. kurs
Minimum antall deltagere er 2.

Jeg har satt opp flere datoer på vårparten - ta en titt:

Les om kursinnholdet her:

Modul I: Dette er kurset for deg som ønsker å komme deg vekk fra den grønne knappen på kameraet ditt. Du lærer om ISO, lukker og blender. Disse 3 elementene gjør det mulig for deg å skape de bildene du ønsker. Om det er bevegelse, uskarp bakgrunn eller bilder uten blits i dunkel belysning du vil mestre. Jeg snakker også litt om bakgrunn og komposisjon på denne modulen. Kurset varer i 2,5 timer og holdes på Vøyenenga i Bærum

Utendørs workshop: Mellom modul I og modul II vil jeg avholde en utendørs workshop, hvor vi går ut og tar bilder i naturen. Her setter jeg i tillegg opp en ekstra dato i Mai. Dette er en gyllen anledning til å ta de bildene du ønsker å etterbehandle i modul II. Vi går ut i naturen i nærområdet på Vøyenenga i Bærum. Denne workshopen passer for deg som har deltatt på modul I eller har litt erfaring med bruk av kameraet ditt.  Jeg vil veilede i komposisjon, valg av innstillinger og svare på spørsmål underveis. Du må ha med deg ditt eget kamera. Vi er ute i naturen og koser oss i 2 timer. Oppmøtested annonseres til de påmeldte.

Modul II: Dette kurset er for deg som ønsker å lære litt om enkel etterbehandling av bilder. Jeg viser enkle tips og triks i Photoshop Elements eller om du ikke har det, kan du laste ned Photoscape som er et gratis program. Det er viktig at du har lastet ned og testet redigeringsprogram før du kommer.  Alle tar med seg 2-4 bilder de ønsker å jobbe med, samt egen Mac/PC. Jeg går igjennom de enkleste funksjonene i etterbehandlingen og veileder hver enkelt i andre del av kurset. Kurset varer i 2,5 timer og holdes på Vøyenenga i Bærum.

Priser:
Pr. enkeltmodul: 550,-
Pakke med alle 3 modulene: 1500,-

Påmelding:
Du velger det kurset du ønsker å delta på i nedtrekkmenyen her: PÅMELDING
Velg ett og ett enkeltkurs, eller pakke med 3 kurs.
Påmeldingen er bindende

NB: Kursene avholdes ved minimum 2 deltagere. Max deltagere pr. kurs er 5 stykker.

Har du spørsmål til kursene? Du finner kontaktskjema øverst i margen til høyre.

Håper du vil henge deg med:)

//Beate 


1 kommentarer:

Jeg synes det er veldig hyggelig om du legger igjen noen ord:)