torsdag 27. november 2014

| FOTOGRAFERING UTE |

Fotografering ute - året rundt!

Jeg er veldig glad i å ta bilder utendørs, uansett årstid og vær, men alle årstidene har selvfølgelig noen elementer jeg liker ekstra godt. Og noen av disse elementene, varer kun en kort periode.

Noe å tenke på før du booker fotograf - til ute bilder.

Før du booker fotograf , så er det lurt å tenke igjennom hva du liker og om det er praktisk gjennomførbart slik du ser det for deg.

- Liker du flagrende sommerkjoler i lav sol?
- Liker du de nydelige høstfargene?
- Liker du glitrende vinterlandskap?
- Liker du barn som leker i en eng av hvitveis?


Ønsker du bilder i lav sol midt på sommeren? Ja, da må du ha tak i en fotograf som jobber langt utover normal arbeidstid, lav sol kommer som kjent ikke før langt på kveld midt på sommeren. Ellers kan du selvfølgelig utfordre deg selv eller barna dine på våren eller høsten - om du/de tåler å fryse litt. Nedenfor ser du et bilde av ei jente i lav vårsol, bildet er tatt i slutten av april.

Ser du for deg bilder i nydelig høstvær, glitrende vinterlandskap eller regn og blåst for den sakens skyld (kult spør du meg!) Så må du være forberedt på å møte opp på dagtid, da solen som kjent forsvinner bak horisonten før folk flest rekker hjem fra jobb.

Så da er det kanskje bare helgene som er aktuelle? Og helgene er vel kanskje noe av det som fylles opp i rekordfart - både hos fotografen og hos dere selv;)

Kortvarig glede

Både hvitveis og høstblader holder kun i 2-3 uker, og her gjelder det å booke i god tid for å sikre seg godbitene i form av de flotte utendørs kulissene. I år har jeg hatt kunder som har ønsket seg en av disse delene, men har gått glipp av dette på grunn av for sen booking.

Hvitveisen kommer gjerne rett rundt 17. mai og høstbladene rundt midten av september.

Lav sol om våren - 23. april, klokken 15.53

Nydelige høstfarger. Mange av bladene har allerede falt av. 26. september

Bestilling av time til fotografering kan du gjøre ved å trykke HER 

//BEATE


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg synes det er veldig hyggelig om du legger igjen noen ord:)