torsdag 27. oktober 2011

Hvorfor "Mitt kreative gen"?

Manuela Hardy - Mrs Hardy har en utfordring på sin blogg hvor hun søker historien bak de mange blognavnene der ute.

Noen navn er åpenbare, mens andre trigger nysgjerrigheten!

For min del begynte det med at jeg fikk meg nytt digitalt speilreflekskamera og fotointeressen fikk våkne til live igjen etter mange års dvale. Først laget jeg album på Facebook, hvor jeg delte bildene mine med mine venner, men etterhvert som jeg søkte etter inspirasjon på nettet fant jeg ut at jeg skulle lage min egen blogg. Navnet var på plass før bloggen - det bare måtte bli "Mitt kreative gen" - i og med at det er dette nedarvede genet jeg nå fikk så mye glede av.

Men ikke visste jeg at  livet brått skulle ta en dramatisk vending i samme periode som jeg laget bloggen...

Mitt aller første blogginnlegg fra september 2010 - bare noen uker etter at jeg ble hentet med luftambulanse på toppen av et fjell i Jotunheimen.... Lite visste jeg da hva som ventet meg det året som kom.
Jeg fikk konstantert en hjernesvulst, og dermed ble det stille på min nyoppstartede blogg - for en stund.

Etterhvert som jeg kom meg ut av sykesengen, begynte jeg å male, først med lerret liggende på gulvet og meg stående over  - ingen aktuell arbeidsstilling for en med "hull i hodet" ;)) Så den julen fikk jeg et staffeli av kjæresten min, da ble det mer fart på sakene:) Etterhvert fikk jeg også energi til å bevege meg ut i skog og mark - nå var kamera alltid med!

Så det skulle vise seg at "Mitt kreative gen" skulle bli min terapi i en tøff tid - å glad er jeg for det :)

♥ Beate ♥





































Manuela Hardy - Mrs. Hardy has a challenge on her blog where she is seeking the story behind the many blog names out there.

Some names are obvious, while others trigger your curiosity!

For me it started with when I got my new digital SLR camera and photography interesthad come to life again after years of hibernation. First I created album on Facebook,where I shared my photos with my friends, but as I searched for inspiration on the internet I found out that I should create my own blog. The name was in place before the blog - it just had to be "Mitt kreative gen" ("My creative gene")

But I did not know that life would suddenly take a dramatic turn in the same period that Imade ​​the blog ...

My very first blog post from September 2010 - just weeks after I was taken by air ambulance on top of a mountain in Jotunheimen .... Little did I know then what to expect in the year to come.
I was diagnose a brain tumor, and the blog went silent  - for a while.

As I got out of the hospital bed, I began to paint, first with canvas lying on the floor and me standing over - not a good work position for someone with a "hole in the head";)) So that Christmas I got an easel from my boyfriend! Eventually I got the energy to move out in the forest - always with my camera


So it turns out that "Mitt kreative gen" would be my therapy in a tough time - I'm happy for that:)



♥ Beate ♥



2 kommentarer:

  1. Hei!
    Så sterk historie, visste ikke at du hadde svulst i hodet, høres veldig tøft ut!
    Håper du er bra nå, og du har et klart mange talenter!
    Du tar flotte foto f eks!!
    Ha en topp helg! :)

    SvarSlett
  2. Takk for flotte ord Manuela :) Jada, det går stadig bedre, og jeg har hatt det stort sett bra hele veien - det kunne alltids vært så mye værre!:)Har man evnen til å tenke positive tanker, så er mye gjort! :)

    Ha en super helg du også!

    ♦Beate♦

    SvarSlett

Jeg synes det er veldig hyggelig om du legger igjen noen ord:)