lørdag 5. mai 2012

Vanskelig!

Jeg synes det er litt vanskelig å vite hvorvidt jeg skal kommentere under kommentarene deres her på bloggen. Jeg tipper dere ikke ser det, dere som har lagt igjen hyggelige kommentarer. 
Jeg skulle gjerne ha lagt igjen hyggelige hilsener hos dere alle, men der strekker dessverre ikke tiden til. 
Uansett; jeg setter veldig stor pris på alle de hyggelige kommentarene dere legger igjen, 
det gjør meg virkelig glad!
- Så VET dere det! :)

Jeg deltar på denne ukens Himmelsk hos Petunia med dette bildet. 


Fin lørdag!


Beate :)

8 kommentarer:

 1. Dette bildet likte jeg veldig godt... Spennende på en uforklarlig måte.

  Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 2. Flott vinkling!

  Ang. kommentarer. Hvis det ikke er direkte spørsmål noen kommer med i kommentarfeltet, er det nok veldig sjelden noen går tilbake for å sjekke om de har fått en kommentar tilbake. ;o) Jeg har i alle fall ikke tid til det. I de 2,5 årene jeg har hatt blogg har jeg lagt merke til at de som ikke kommenterer hos andre , heller ikke får noe særlig kommentarer på sin egen blogg. Man må jo også se hva man vil avse av tid til å blogge, så det er jo et valg vi alle har. Jeg skulle gjerne hatt tid til å besøke mange flere av mine følgere, men jo flere man får, desto vanskelige blir det å følge opp alle.
  Ønsker deg en strålende mandag, Beate!


  AW

  PS! Setter stor pris på om du kunne fjerne kommentarmodereringen. Den er ofte grunnen til at man ikke legger igjen kommentarer på blogger som har den aktivert. De er vanskelige å tyde og tar for mye tid.

  SvarSlett
 3. Flott og spennende bilde!

  Jeg går som regel tilbake til alle som har kommentert hos meg, men nå har jo heller ikke jeg så himla mange kommentarer :) Jeg blir litt lei av å kommentere i endel store blogger, og så besøker de meg aldri tilbake. Dette finner jeg faktisk litt ufint. Klart de ikke kan komme innom hele tiden, men en gang innimellom burde de ta seg den tiden å besøke sine tilhengere, og ikke bare de som selv er store..... Man må ikke bli så stor at man glemmer hvordan det er å være liten ;)

  Jeg prøvde å ordne i bloggen min hvordan jeg skulle få frem svarfunksjonen, men fant ikke ut av det. Kanskje du kan hjelpe meg? Jeg blir nok bare å svare under kommentaren der det kan ha interesse for alle andre, for det er jo at man enkelte ganger ikke husker hvor man har vært og hvor man har spurt, så jeg går bestandig tilbake til den som spurte og svarer der også.

  Ha en flott ny og kreativ uke :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Forresten, bloggen din var et utrolig flott nytt pust i bloggverden min :) Så jeg blir å følge deg fremover med Google readeren min :)

   Slett
 4. Hei på deg.
  Et flott bilde med en spennende vinkling!!
  ...ikke alltid så lett å rekke alt, det er jeg helt sikker på at alle har full forståelse for ;))
  Ønsker deg en riktig fin kveld, og en fortsatt glad uke.

  SvarSlett
 5. Så kjempelekkert, og ikke minst spennende blogg. Linker hit jeg om det er greit, ønsker med tilbake sjø :-)

  Hilsen fra Trøndelag, i SOL :-)

  SvarSlett

Jeg synes det er veldig hyggelig om du legger igjen noen ord:)